FUNKY FRIDAY - 23 november 2018

20. November 2018

Kom til FUNKY FRIDAY hos Gutzag Vintage Clothing :-)

…. et helt reelt alternativ !

Hos Gutzag går vi IKKE med på Black Friday karavanen - No Way !

Vi er stik imod “Køb og Smid væk” kulturen -og vi syntes at det er helt forkert, når den traditionelle detailhandel - især kædebutikkerne, opfordre kunderne til at købe langt mere end de har brug for, bare fordi det er billigt. Mange udsalgs varer ender hurtig bagerst i skuffen.

Black Friday betyder blot, at du til daglig, betaler ALT for meget, for de ting du køber hos mange kædebutikker.

Hos Gutzag er priserne altid lave -og vi har stort set altid mere end 4500 stykker originalt vintage tøj/tilbehør i butikken - og vi køber aldrig hjem til udsalg.

Gutzag er først og fremmest en passion for en sjov og anderledes shoppingoplevelse, med originalt tøj og tilbehør fra 70’erne, 80erne og 90’erne. Gutzag er et stemningsbillede i farver, humor og fed musik. 

Vi gør os umage i at sammensætte et sjovt og spændende sortiment af “Modern Vintage”, hvor betegnelsen FUNKY, GROOVY eller COOL, på ingen måder klinger hult. 

På fredag aften den 23. November, når andre butikker fyrer grådigheds-kanonen af - så skruer Gutzag op for de fedeste boogie -og disco rytmer -og vi holder åbent så længe det giver mening - vi kalder det FUNKY FRIDAY :-) 

Hyklerrisk ?  NEJ, Gutzag er et helt reelt alternativ, med det sjoveste udvalg, fedeste stemning og altid lave priser - uanset hvilken dag du vil besøge butikken. 

Hvis du ikke har lyst til at købe noget i butikken - så er det helt OK, kom bare ind alligevel og nyd stemningen og lad dig inspirere til en lidt sjovere hverdag.

Vi ses !

 

 Indlæser kommentarer...