Gutzag er først og fremmest en passion !

8. April 2019

Uanset hvilken by i verden vi har besøgt, har vi altid opsøgt de skæve og sjove secondhandbutikker og vintage-markeder. Altid på jagt; efter et sjovt stykke tøj, en taske eller par fede sko……noget der har en historie at fortælle, noget der skiller sig ud og noget der kunne gøre hverdagen lidt sjovere.

I flere år har vi haft drømmen om at udleve vores personlige passion til vintage, til også at være vores levevej.

Med missionen, om at skabe en unik tidslomme og et ægte vintage univers, åbnede vi Gutzag Vintage Clothing, på Algade i Roskilde, den 1. August 2018.

Vi brænder for vintage -og for at drive forretning, hvor kunderne er vores gæster, og hvor shopping er at gå på spændende opdagelse og få inspiration til en sjovere og mere farverig hverdag.

Her i butikken kan historien opleves, både gennem tøj og tilbehør -og ikke mindst med datidens fede musik og butikkens stemningsfulde indretning. Her kan man finde originalt vintage fra 70’erne, 80’erne og 90’erne. Tøj der skiller sig ud, tøj der har fede farver og tøj der var med til at skrive vores historie. 

Gutzag er først og fremmest en passion og et stemningsbillede i farver, humor og fed musik. Her handler det ikke om modetendenser, men om tøj med kærlighed og bæredygtighed.Indlæser kommentarer...