Liv i kludene .......

27. August 2019

Hvilken historie fortæller dit klædeskab ?  Har du tøj der gør dig glad, tøj der skiller sig ud -og ikke mindst tøj der fortæller noget om dig. 

Tøj er en vigtig del af vores identitet. Der er nogle der helst vil være lidt anonyme, mens andre hellere end gerne vil skille sig ud fra mængden. 

Hos Gutzag tror vi på, at tøjet først og fremmest, skal skabe glæde hos den der har det på. Vi er alle unikke -og vores tøj er således et vigtigt redskab til at styrke vores personlighed.Hos Gutzag finder du tøj til enhver attitude.

Der findes så meget ligegyldigt og dyrt tøj hos almindelige “Stang-tøjs” butikker. Udover at tøjet er kedeligt, så er det dårlig kvalitet og produceret til kun at holde i kort tid (oftest mindre end een sæson), det er både skidt for dig og for klimaet.

Når du køber tøj i en secondhand/vintage butik, har du en enestående mulighed for at vælge tøj med hjertet. Her finder du tøj der skiller sig ud, tøj der har fede farver og tøj der er med til at skrive vores historie. Så hvorfor være ordinær og mainstream , når du kan være ekstraordinær og awesome ....... og spare mange penge !

Hos Gutzag finder du originalt og unikt vintage fra 70’erne, 80’erne og 90’erne -og vi har kun een af hver ! Hos Gutzag får du en shopping oplevelse der er sjovere, spændende og alt andet end kedelig, som i “stang-tøjs” butikkerne. Gutzag er først og fremmest en passion og et stemningsbillede i farver, humor og fed musik. Her handler det ikke om modetendenser, men om tøj med kærlighed og bæredygtighed.

Gutzag er Retro, men aldrig gammeldags eller "mainstream". GUTZAG er stil med substans."

Så..... Skab liv i kludene -og HUSK; køb ikke mere tøj end du har brug for - og hvis du har for meget, så giv til dem der trænger.

Vi ses i Algade 38 - Roskilde

Knus fra Susse og RonniIndlæser kommentarer...