Livet er for kort til kedeligt stang-tøj

4. Januar 2019

Godt Nytår -og velkommen til Gutzag Vintage Clothing.

Vi åbnede vores lille hyggelige og stemningsfyldte butik den 1. august 2018 - og her i 2019  fortsætter vi arbejdet med at udvikle sortiment og rammerne til shopping oplevelser som er alt andet end "det sædvanlige" -og hvor suset fra fortiden kan mærkes - så smilet kommer frem på langt de fleste.

Heldigvis har flere og flere fået øjnene op for alt det sjove og unikke, man kan finde i vintage -eller secondhand butikker.

At klæde sig i tøj der har historie og personlighed -og i tøj der ikke lige findes i stangtøjs butikkerne, handler ikke om modetendenser, men om at vise stil med substans. Vintage og secondhand er tøj med kærlighed og bæredygtighed.

I Gutzag fokusere vi mest på originalt vintage fra 70’erne, 80’erne og 90’erne "Modern Vintage". Tøj der skiller sig ud, tøj der har fede farver og tøj der var med til at skrive vores historie.   

Tøj du finder i Vintage og secondhand butikker er typisk af en langt bedre kvalitet, end meget af det tøj der hænger på stativerne hos “almindelige” tøjbutikker -og i særdeleshed hos de fleste kædebutikker. I dagens hyper kommercielle tøj-marked, produceres tøj nemlig hovedsagligt efter “Køb og Smid Væk” princippet - Sådan har det bestemt ikke altid været. Der er jo en årsag til at tøj fra 70’erne og 80’erne stadig holder - dengang blev tøjet lavet af kvalitet, tøjet blev lavet til en stemning hvor musikken havde nerve. Tøj fra især 70érne og 80érne har ofte skønne farver og mønstre -og har typisk et stærkt udtryk af glæde og “love is all around”. 

Når du køber tøj i en Vintage eller secondhandbutik, får du meget mere af alt det gode for pengene -og samtidig handler du langt mere bæredygtigt, end når du blot køber nyt.

MISSIONEN HOS GUTZAG

Vi brænder for vintage -og vores passion er at drive forretning, hvor kunderne er vores gæster, og hvor shopping er at gå på spændende opdagelse og få inspiration til en lidt sjovere hverdag.

Med Gutzag vil vi skabe et ægte vintage univers. Vi vil gøre os umage for at imødekomme en stigende efterspørgelse på “moderne” vintage, med et stort sortiment af kvalitets beklædning og accessories fra 70'erne, 80'erne og 90'erne.

Gutzag i Roskilde centrum, er vores stemningsfyldte vintage butik med et bredt sortiment, hvor du både kan se, føle og prøve varerne, der ærligt imødekommer udtrykket " Dress for Less".

GUTZAG are never average !

 Indlæser kommentarer...