En Bytte-klub for dig med passion for originalt vintage.

 

 

Så bliver det ikke mere enkelt
Koncept: Byt dit originale vintage tøj og sko til andet spændende vintage fra 70’erne, 80’erne og 90’erne hos Gutzag.
Praktisk: Vi vurdere og sammenligner dit indleverede tøj/sko, med tilsvarende i Gutzag´s sortiment. Når tøjet er godkendt, får du en værdikupon på 50% af udsalgsprisen for tilsvarende i butikken. Kuponen kan du bruge som betaling/delbetaling på køb af alt tøj og sko i butikken... også på nedsatte varer.
Medlemskab/abonnement: Medlemskab koster 390 kr..... for er HELT år, hvor du kan bytte så ofte du vil !

 

Varighed af medlemskab

Medlemskabet/abonnementet løber 1 år fra datoen hvor du blev tilmeldt. Herefter udløber det af sig selv. Ingen opsigelse og ingen automatisk fornyelse, men du er meget velkommen til at tegne medlemskab/abonnement for en ny periode. Medlemskabet er personligt og kan ikke overdrages til andre.

 
Det tøj du indlevere

Gutzag tager imod vintage tøj der matcher sortimentet i butikken. Inden indlevering skal tøjet være vasket. Tøjet skal være uden pletter og skader. Man kan max bytte 5 stk tøj om dagen. Gutzag har ret til at fravælge tøj.

 
Betaling af medlemskab

Tilmelding og betaling foregår i butikken; Gutzag Vintage Clothing, Algade 38 - DK-4000 Roskilde. Ved betaling modtager du en kvittering og et nummereret medlemskort.  

 
Prisen

Gældende for oprettelse af medlemskab/abonnement  i 2020, er prisen 390 kr for 12 måneders medlemskab. Alle priser er inklusiv 25% dansk moms med mindre andet er oplyst. 

 
Brug af værdikupon

Når dit indleverede tøj/sko er godkendt, modtager du en værdikupon på 50% af udsalgsprisen for tilsvarende varer i butikken. Eks. Hvis du kommer med en fin vintagekjole, tilsvarende de kjoler butikken sælger til 180 kr, så vil værdikuponen lyde på 95 kr. Kuponen kan du bruge som betaling/delbetaling på alt tøj og sko i butikken. Kuponen kan ikke anvendes til køb af solbriller, smykker, tasker, pins, strygemærker og bælter. Værdikuponen kan ikke konverteres eller udbetales i kontant. Værdikuponer kan udelukket benyttes af pågældende medlem. Værdikuponer kan ikke overdrages til andre.

Værdikuponen er gyldig 90 dage fra udstedelse, men kan fornyes i butikken.

 
Refundering

Påbegyndt medlemskab/abonnement refunderes ikke.

 
Åbningstid

Gutzag Swap Club er åbent i butikkens åbningstid. Tirsdag-torsdag 11-17.30, fredag 11.00-18.00, lørdag 10-15. Der tages forbehold for ferielukning og lukning ved helligdage - se nærmere på forsiden.

 
Ejerskab

Gutzag Swap Club drives og ejes af Gutzag Vintage Clothing, Algade 38 st th, DK-4000 Roskilde. Kontakt e-mail gutzag@gutzag.com