Om os   

Susse og Ronni Guldbrandsen står bag og driver GUTZAG. Vi var selv teenagere i 70'erne, unge i 80'erne og vi gav den mere gas i 90'erne, i samtid med karriere-ræs og familieliv.

Vi synes ikke om dyrt og kedeligt stangtøj, og vi er stik imod "køb og smid væk" kulturen. Vi er bestemt ikke almindelige detailhandlere -og vi forsøger ikke at være unge med de unge, men dagens unge er hjertelig velkommen her hos os -og opleve vores passion for moderne vintage og stil med substans. Her i butikken kan historien opleves, både gennem tøj og tilbehør -og ikke mindst med datidens fede musik og butikkens stemningsfulde indretning.

VORES MISSION

Vi brænder for vintage -og vores passion er at drive forretning, hvor kunderne er vores gæster, og hvor shopping er at gå på spændende opdagelse og få inspiration til en lidt sjovere hverdag.

Med GUTZAG vil vi skabe et ægte vintage univers. Vi vil gøre os umage for at imødekomme en stigende efterspørgelse på “moderne” vintage, med et stort sortiment af kvalitets beklædning og accesories fra 70'erne, 80'erne og 90'erne.

GUTZAG i Roskilde centrum, er vores stemningsfyldte vintage butik med et bredt sortiment, hvor du både kan se, føle og prøve varerne, der ærligt imødekommer udtrykket " Dress for Less".

GUTZAG are never average !