Gutzag Swap Club

SÅ BLIVER DET IKKE MERE ENKELT

Koncept: Byt dit originale vintage tøj og sko til andet spændende vintage fra 70’erne, 80’erne og 90’erne hos Gutzag.

Praktisk: Vi vurdere og sammenligner dit indleverede tøj/sko, med tilsvarende i Gutzag´s sortiment. Når tøjet er godkendt, får du en værdikupon på 50% af udsalgsprisen for tilsvarende i butikken. Kuponen kan du bruge som betaling/delbetaling på køb af alt tøj og sko i butikken… også på nedsatte varer.

Medlemskab/abonnement: Medlemskab koster 390 kr….. for er HELT år, hvor du kan bytte så ofte du vil – i vores fysiske butik; Algade 38 – Roskilde.

VARIGHED AF MEDLEMSKAB

Medlemskabet/abonnementet løber 1 år fra datoen hvor du blev tilmeldt. Herefter udløber det af sig selv. Ingen opsigelse og ingen automatisk fornyelse, men du er meget velkommen til at tegne medlemskab/abonnement for en ny periode. Medlemskabet er personligt og kan ikke overdrages til andre.

DET TØJ DU INDLEVERE

Gutzag tager imod vintage tøj der matcher sortimentet i butikken. Inden indlevering skal tøjet være vasket. Tøjet skal være uden pletter og skader. Byt sommertøj om sommeren og vintertøj om vinteren; Gutzag har ikke plads til opbevaring. Man kan max bytte 5 stk tøj om dagen. Gutzag har ret til at fravælge tøj.

BETALING AF MEDLEMSKAB

Tilmelding og betaling foregår i butikken; Gutzag Vintage Clothing, Algade 38 – DK-4000 Roskilde. Ved betaling modtager du en kvittering og et nummereret medlemskort. 

PRISEN

Gældende for oprettelse af medlemskab/abonnement  i 2022/23, er prisen 390 kr for 12 måneders medlemskab. Alle priser er inklusiv 25% dansk moms med mindre andet er oplyst.

BRUG AF VÆRDIKUPON

Når dit indleverede tøj/sko er godkendt, modtager du en værdikupon på 50% af udsalgsprisen for tilsvarende varer i butikken. Eks. Hvis du kommer med en fin vintagekjole, tilsvarende de kjoler butikken sælger til 220 kr, så vil værdikuponen lyde på 110 kr. Kuponen kan du bruge som betaling/delbetaling på alt tøj og sko i butikken. Kuponen kan ikke anvendes til køb af solbriller, smykker, tasker, pins, strygemærker og bælter. Værdikuponen kan ikke konverteres eller udbetales i kontant. Værdikuponer kan udelukket benyttes af pågældende medlem. Værdikuponer kan ikke overdrages til andre. Værdikuponer fra Gutzag Swap Club kan udelukket anvendes i vores fysiske butik: Algade 38 – Roskilde.

Værdikuponen er gyldig 30 dage fra udstedelse, men kan fornyes i butikken.

REFUNDERING

Påbegyndt medlemskab/abonnement og uanvendte værdikuponer refunderes ikke.

ÅBNINGSTIDER

Gutzag Swap Club er åbent i butikkens åbningstid. Tirsdag-torsdag 11-17.30, fredag 11.00-18.00, lørdag 10-15. Der tages forbehold for ferielukning og lukning ved helligdage – følg med på de sociale medier.

EJERSKAB

Gutzag Swap Club drives og ejes af Gutzag Vintage Clothing, Algade 38 st th, DK-4000 Roskilde. Kontakt e-mail gutzag@gutzag.com

Scroll to Top